Sunday, April 6, 2014

Kawan gaduh-manja

Posted by Suria Hana at 2:10 AM

Taraaa...ini kawan gaduh-manja aku. Masa gambar ini di ambil aku dan Piah belom grad. So, kita dua je la tk berjubah konvo. Haih. Silap banyak. Sebab time aku mereka semua takde pun. Dan aku sebenarnya sedih. Dalam hati memang rasa nak hujan. Tapi aku control je. Padahal sejuta harapan aku pohon moga mereka sempat datang. Satu gambar pun tk mengapa. (Oke, sekarang mata aku dah berair). dan aku harus terima yang mereka tak dapat datang masa preconvo aku.

Dan sepatutnya masa gambar ni di ambil, aku pinjam je la kan jubah org lain. Tapi, banyaknya tapi aku. Yang ada dalam kotak fikiran aku masa tu  adalah, aku takkan pakai jubah org sebelum aku konvo sendiri. Pakai jubah konvo sendiri. Bukan apa itu sebagai suntikan semangat untuk aku berjuang hingga ke titisan keringat terakhir. Dan aku pun telah berjaya. Alhamdulillah.

Cuma bila mengenang kembali diorang takdak masa konvo aku, sedih...Ituje yang mampu aku luahkan.

Thanks Azma, sepanjang aku pi balik sana awal aku menumpang umah dia. Dan dia la orang terakhir bergambar dengan aku. (Abaikan aku yg makin tembam).



Apa2 pun aku tak simpan dendam or apa2. Sebab aku faham. Sampai sekarang kami masih bertanya khabar...pastilah via Whatsapp (dah upgrade dah). kadang2 calling2 juga. hehe.

Will always love all of you.!!
<3<3

1 comments:

tiga lalat said...

ammvoiii chanteknyer kawan gaduh2 gituu., ;p

Post a Comment

 

Kanvas Kehidupan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea